"Молодіжний нігілізм" з Олександром Мостіпакою

Минулої весни ми розпочали проект, котрий має на меті організацію зустріч у форматі  інтерактивних лекцій з цікавими людьми. В рамках цього проекту вже було проведено кілька зустрічей. І ось, після літньої перерви ми розпочинаємо «новий сезон» :)

ЦЬого разу мова йтиме про нігілізм. Про молодіжний нігілізм. Спеціально для зустрічі було проведене невеличке опитування на вулицях міста, із результатами якого ви можете ознайомитися нижче.

Спілкуватися з нами люб'язно погодився журналіст Олександр Мостіпака.
Описуючи форамт зустрічі хочу зауважити, що власне лекція триває близько 40 хв (плюс — мінус), під час яких можна познайомитися із оточуючими навколо, випити філіжанку кави чи просто розслабитись і відпочити. Потім починається обговорення. Приємно те, що із заходу на захід активність і продуктивність цих обговорень зростає. Хочется вірити і в те, що ці зустрічі матимуть певну практичну користь, чи просто стануть гарним проведенням часу. Ось.

Отож,
місце зустрічі: арт — кафе «Гармонія»
дата : 12 вересня 2011 (понеділок :) )
початок: 19.00
закінчення:… зазвичай за півтори — дві години.
вартість: 30 грн
ОДИН НАПІЙ У ПОДАРУНОК ;)


Тим, кому цікава інформація про зустрічі, які вже відбулись (фото — та відео — звіти, відгуки учасників) пропоную відвідати сторінку у соціальній мережі «ВКОНАТАКТЕ» vkontakte.ru/nasolodapiznannja , а також безпосередньо сторінка зустрічі vkontakte.ru/event30072650


0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте