Вина і біда українських інтелектуалів (с) Олександр Бойченко

Отак. Нарешті дочекалися. =)) 

Цього разу наш гість — Олександр Бойченко. 
Переконаний, що для читачів та дописувачів ресурсу Вкурсі.ком, коментарі стосовно цієї людини зайві. 

Я просто запрошую Вас приєднатися до дискусії. 

Нагадаю, що зустріч проводиться в рамках проекту «Насолода пізнання». vkontakte.ru/nasolodapiznannja
Вартість участі — 30 грн. 

Сторінка зустрічі vkontakte.ru/event31611674 
Від тепер і надалі, зустрічі будуть проводитись за адресою вул. Заньковецької 16/2. Так аби було зрозуміліше, це площа Філармонії. Доходимо по вул. Заньковецькій до квіткового магазину, і по праву руку є 16 номер, там арка. Проходимо крізь неї у двір, а там зліва нові двері під номером 2 =))

Іще кілька слів про деталі. 

Оскільки всі наступні зустрічі будуть проводитись у колі, так, аби кожний учасник міг вільно спілкуватися із іншими, та з гостем безпосередньо, було вирішено обмежити кількість учасників. Отож, 20. Підозрюючи, що, саме на цю зустріч, бажаючих виявиться більше, прошу подбати завчасно про місце на зустрічі. Тому, раджу писати в приват сюди, або вконтакті vkontakte.ru/call_me_ross і бронювати місце :) Або ж сподіватись, що ви встигните і приходити завчасно. Починаємо рівно о 19.00 

Ага і ще… Чаю і кави буде стільки скільки Ви забажаєте і скільки вам не лінь буде собі приготувати =)) Буде така можливість. От. 

Також, на зустрічі можна буде почути про новий проект, старт якого очікується на другу половину листопада. І… будемо раді почути ваші побажання стосовно оформлення приміщення ;) 

Приходьте! Давайте будемо спілкуватись. Давайте будемо ділитись досвідом, знаннями, враженнями. Зрештою, будемо просто насолоджуватись цим світом і життям, яке таке коротке, чорт забирай! =))

1 коментар

Надія Григоренко
Все-таки, "інтелектуали" у визначенні Бойченка більшість людей розуміє як «еліта».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте